Vervangingen

Vervangingen

Als thuisverpleegkundige wil je te allen tijde de continuïteit van de zorg voor je patiënten garanderen. Bij afwezigheid door ziekte, vakantie of andere (on)verwachte omstandigheden wil je je patiënten uiteraard niet in de kou laten staan, maar dit kan soms een onmogelijke opgave lijken.

Als Thuisverpleging Ingrid Borghs kunnen we je daar bij helpen. Door onze jarenlange ervaring inzake vervangingen zijn we immers een betrouwbare partner in dergelijke omstandigheden.

Hoe gaan we praktisch te werk?

Het enige dat jij moet doen om onze zorg op te starten, is ons zo snel mogelijk laten weten wanneer je nood hebt aan vervanging! Vervolgens gaan we samen zitten om concrete afspraken te maken.

We schakelen één of meerdere zelfstandige thuisverpleegkundige(n) in om jou (en/of je collega's) voor korte of langere duur te vervangen. Door de diversiteit aan collega’s bieden we onze zorg aan in een grote regio en kunnen we een gepaste thuisverpleegkundige aanspreken in functie van jouw patiënt(en).

We kunnen je hele toer (tijdelijk) overnemen of een deel ervan, afhankelijk van wat jij wenst. Iedere patiënt proberen we te verzorgen op de tijdstippen die ze gewend zijn. We voeren niet enkel onze verpleegkundige taken uit op een kwalitatieve en correcte manier, maar besteden ook aandacht aan de patiënt en zijn/haar omgeving. Wanneer de vervanging ten einde is, doen we een uitgebreide overdracht en kan je de zorg van jouw patiënten terug volledig overnemen. Op die manier helpen we jou om een moeilijke periode te overbruggen.

Hoe gaan we administratief te werk?

De prestaties die de vervangende verpleegkundige uitvoert, factureren wij zelf. Het enige dat we daarvoor nodig hebben, zijn de gegevens van de patiënt en een kopie van de vereiste doktersvoorschriften. Zo heb je tijdens je vervanging geen administratieve zorgen en kan je alles daarna weer moeiteloos overnemen.