en deel worden van ons team?

Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde collega-thuisverpleegkundigen die ons team willen versterken en samen met ons willen groeien. Jij krijgt als lid van de groep DRM Care Thuisverpleging een steuntje in de rug. Onze organisatie centraliseert een groot deel van de administratieve taken waardoor jij je maximale tijd kan spenderen aan de zorg van je patiënten. Kwalitatieve zorg staat in onze groep dan ook centraal. 

Vrij solliciteren mag altijd, maar door de stijgende vraag naar zorg in bepaalde regio’s zoeken we op dit moment specifiek naar extra zelfstandige verpleegkundigen in de regio’s Kasterlee, Turnhout, Beerse, Vosselaar, Mol en Malle. Meer details kan je hieronder terugvinden. 

Aan de slag in Huize Walden?

Al bijna 10 jaar werken wij in zorginstelling Huize Walden, waar personen met een zorgvraag residentieel verblijven. Voor Huize Walden zoeken wij naar bijkomende verpleegkundigen zodat we hier dagelijks met twee aan de slag kunnen. 

Op ronde in regio Turnhout, Vosselaar en Beerse?

In deze regio werken we met twee teams van verpleegkundigen, verspreid over twee verschillende rondes. Onze teams zoeken voor de regio extra verpleegkundigen om hen te ondersteunen in de verzorging van de patiënten.

Zorg jij mee in Mol?

In zorginstelling De Witte Mol helpen we al meer dan 20 jaar de bewoners die hier residentieel verblijven ‘s morgens en ‘s avonds met hun ochtend- en avondtoilet en met hun verpleegkundige zorg. Voor de leefgroepen de Zavel en de Zandsluis zoeken we verpleegkundigen die ons team willen versterken.

Versterk jij ons team in Kasterlee?

Ons team van 3 verpleeg- en zorgkundigen verwelkomt graag een nieuwe collega-verpleegkundige om het team verder uit te breiden. Je bezoekt vooral patiënten in Kasterlee, maar ook enkele in Turnhout en Retie (aan de grens met Kasterlee).

Zin om samen te werken?

Mail ons dan je motivatiebrief en je cv. We contacteren je nadien zo snel als mogelijk om een afspraak te maken.